Suomen malli Paraisten kaupungissa

Kaupunki on saanut avustusta kerhotoimintaa varten ja kaupungin eri kouluissa on tarjolla yhteensä 43 kerhoa.

Kerhot on pääosin tarkoitettu 3.–9. luokkien oppilaille, mutta muutamia poikkeuksiakin on. Kaikki oppilaat ovat saaneet tiedotteen kotiin heidän kouluissaan toimivista kerhoista. Kerhoihin osallistuminen on maksutonta ja ne toimivat koko lukuvuoden ajan.

Ilmoittautumisaika on 23.–27.8. ja alla on lista kouluista. Oman koulun nimeä klikkaamalla pääset eteenpäin ilmoittamaan itsesi/lapsesi kerhoon. Kerhojen osallistujamäärät ovat rajoitettuja, joten on hyvin tärkeää ilmoittaa, jos ei voi jatkaa kerhossa, koska osa lapsista on saattanut jäädä ilman paikkaa.

SKÄRGÅRDSHAVETS SKOLA JA ULKOSAARISTON KOULU
KYRKBACKENS SKOLA
MALMS SKOLA
SUNNANBERGS SKOLA
SKRÄBBÖLE SKOLA
KIRJALA SKOLA
KOIVUHAAN KOULU
NILSBYN KOULU
PARAISTENSEUDUN KOULU JA SARLINKSA SKOLAN

Jos kerho on täynnä, voit asettua jonoon lähettämällä sähköpostin osoitteeseen nuoriso@parainen.fi. Kirjoita viestiin nimesi, koulun mitä käyt, millä luokalla olet ja kerhon mihin haluat asettua jonoon.

sivu on toteutettu, jotta saisimme kerhot käynnistettyä nopeasti. Suomen malli saa ajan mittaan kaupungin verkkosivuille omat sivunsa, joilla on lisätietoa mallista. Lisäksi yhdistykset, järjestöt, yritykset ja yksityishenkilöt löytävät sivuilta tietoa siitä, miten he voivat jatkossa tarjota toimintaansa Paraisilla Suomen mallin puitteissa.

Jos haluatte yleistä lisätietoa harrastustoiminnan Suomen mallista, voitte klikata tätä linkkiä.

Kysymykset voi osoittaa vapaa-aikasihteeri Tove Dahlénille, tove.dahlen@parainen.fi.