Nuorisolaboratorio

Järjestämme nuorisotila PUNTissa työpajoja 28.6. – 2.7. Tule mukaan oppimaan ja kuulemaan sinua kiinnostavista aiheista, tutustumaan uusiin ihmisiin ja viihtymään kesälomalla.

Ehkäpä sinä ja ystäväsi haluaisitte soittaa bändissä ja tehdä omaa musiikkia, tai mahdollisesti tahtoisit oppia lisää terveydestä ja liikunnasta asiantuntijan johdolla? Ovatko tietokonepelit lähellä sydäntäsi ja haluaisitko saada tietää mitä pelisuunnitelijan työhön kuuluu? Haluatko ilmaista itseäsi taiteen kautta ja palat halusta oppia uusia tekniikoita?

Ajatuksena on, että päivien aikana (jotka alkavat klo 12.00 ja loppuvat klo 18.00) pääset kehittymään valitsemallasi aihealueella. Lisäksi hengailemme, syömme hyvin ja ennen kaikkea pidämme hauskaa. Työpajaviikolla mukana ovat nuoriso-ohjaajat Joel Kronqvist ja Oscar Nymalm.  

Osallistumismaksu 30€.

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttäväävoit lähettää meille sähköpostia: 

joel.kronqvist@pargas.fi / 040 820 5119 

Ystävällisin terveisin, 

Joel Kronqvist ja Oscar Nymalm

ILMOITTAUTUMISLINKKI
Ilmoittautuminen aukeaa 3.5

 

Lisätietoa työpajoista:

 

Bändisoittaminen ja oman musiikin teko, vetäjänä Andreas Kaján
Oletko musikaalinen, soitatko omaa soitinta/laulatko, oletko bändissä tai oletko kiinnostunut tekemään musiikkia itse? Haluatko oppia soittamaan bändissä, kirjoittamaan lauluja ja luomaan musiikkia? Jos vastasit kyllä,tämä työpaja on juuri sinulle!
Työpajan vetäjänä toimii Andreas Kaján. Hän on Rockskolan i Åbo:n toiminnanjohtaja ja kitaran- ja bändisoiton opettaja. Andreas soittaa useissa eri bändeissä ja on järjestänyt konsertteja ja musiikkitapahtumia. Lisäksi hän on ollut kiertueilla ja kirjoittanut omaa musiikkia noin 15 vuoden ajan. Andreas soittaa itse useita soittimia ja laulaa.

Liikunnan iloavetäjänä Joan Keihäs 

Tule liikkumaan ja pitämään hauskaa! Työpajaviikon aikana sinulla on mahdollisuus tutustua ja kokeilla eri liikuntamuotoja taistelulajeista jalkapalloon ja kehonpainosta hiphopiin. Pääasia on, että meillä olisi kivaa liikkuessa. Pohdimme yhdessä myös liikunnan tuomia erilaisia fyysisiä ja psyykkisiä etuja. Tule mukaan liikkumaan monin tavoin!
Työpajan vetäjänä toimii mukava ja eläväinen Joan Keihäs, joka on monien eri liikuntalajien kokenut taitaja. Joan on toimii myös personal trainerina.

Tietokonepelit ja ohjelmointivetäjänä Mathias Björk

Pidätkö pelaamisesta, oletko kiinnostunut pelimaailmasta yleisesti tai pohditko kuinka pelejä kehitetään? Tule mukaan Gaming-työpajaamme! Ota mukaan oma tietokoneesi, kytke se päälle ja tutustu muihin samasta aiheesta kiinnostuneisiin. Tulemme tutkimaan pelimaailmaa monista näkökulmista käsin. Otamme selvää, kuinka pelimaailmaa kehitetään, testaamme retropelejä ja selvitämme, mitkä asiat ovat pinnalla juuri nyt. Ennen kaikkea pelaamme ja pidämme hauskaa!
Työpajan vetäjä Mathias Björk on toiminut pelikehittäjänä viimeisen viiden vuoden ajan. Nykyään hän on mukana kehittämässä mobiilipeliä Greener Grass Oy:ssä Tampereella. Mathias on ollut kiinnostunut pelaamisesta koko elämänsä ajan.
Mukaan tarvittavat välineet:

  • Oma tietokone, joko kannettava tai pöytäkone
  • Headset/kuulokkeet
  • Oma (peli)tuoli

Taidetta Jan Jämsenin kanssa
Kun sekoitetaan muinaisaikojen satuja, myyttejä ja mysteereitä, saadaan aikaan nykyajan ja menneisyyden taideteoksia. Jätämme nykyisyyden taaksemme ja matkustamme taiteen ja fantasian juurille. Maalaamme ja rakennamme mm. luonnonmateriaaleista. Annamme fantasian virrata ja luomme yhdessä omia satuja ja myyttejä taidetuotosten muodossa.
Työpajan vetäjänä toimii Jan Jämsén, jonka juuret ovat musiikissa, tarinankerronnassa ja kuvataiteessa. Hänen teostensa painopisteenä on usein ekologisuus ja filosofisuus. Alkuperäiskansat ja heidän mytologiansa ja maailmankuvansa nostetaan esiin maalauksen, veistämisen ja installaatioiden viitekehyksessä.