Nuorisokortti

Kaikki Paraisten kaupungin nuorisotilat käyttävät nuorisokorttia, alkaen syksy 2023. Nuorisokortti myönnetään kaikille alle 18-vuotiaille nuorille Paraisilla ja se oikeuttaa käymään kaikilla Paraisten kaupungin nuorisotiloilla. Nuorisokortin saa tuomalla nuorisotilalle täytetyn ja allekirjoitetun hakemuslomakkeen, sekä kasvokuvan nuoresta (esim. passikuva).

Hakemuslomakkeen saat nuorisotilalta tai ladata täältä sivulta. Allekirjoitettu hakemuslomake tarkoittaa, että nuori suostuu noudattamaan nuorisotilan sääntöjä. Huomioithan, että myös huoltajan allekirjoitus tarvitaan. Nuorisokortti täytyy olla aina mukana nuorisotilalla käydessä.

Nuorisokortin tarkoitus on lisätä nuorisotilojen viihtyisyyttä ja turvallisuutta. Henkilötiedoilla parannetaan yhteydenpitoa koteihin ja kehitetään nuorisotoimintaa Paraisten kaupungissa. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti ja niihin kirjatut tiedot palelevat yleistä turvallisuutta nuorisotilatoiminnassa. Nuorisokortti on voimassa lukuvuoden kerrallaan ja sen jälkeen kaikki henkilötiedot hävitetään. Nuori saa käydä nuorisotilalla enintään 3 kertaa ilman nuorisokorttia.

Nuorisokorttihakemus