Kesäpaussi

Hei, sinä kutosluokkalainen!

Kesällä 2023 erityisnuoriso-ohjaaja Paraisten kaupungilla, Miia Nissinaho, ja koulukadun koulunuorisotyöntekijä, Jessica Sjöholm, järjestävät viisipäiväisen päiväleirin juuri sinulle. Tämä leiri on sinulle, joka haluaa kokeilla jotain uutta, tutustua uusiin ihmisiin ja tutustua tuleviin koulukavereihin. Me, Miia ja Jessica, haluamme tutustua sinuun, joka tulet aloittamaan yläkoulun syksyllä, jotta sinulla on turvallinen olo koulun alkaessa.

Leirimme tulee olemaan viiden päivän “päiväleiri” nuorisotila PUNT:issa (Parainen) ma-to klo 9-15 ja pe klo 9-12. Tulet saamaan lounasta ja välipalaa leirillä. Näiden päivien aikana tulemme työskentelemään eri teemojen parissa, esim. ryhmätoiminta, teambuilding, ystävyys/suhteet, tai muita teemoja osallistujien toiveiden perusteella.  Iltapäivisin teemme eri aktiviteetteja, esimerkiksi minigolfia, uimista, ruoanlaittoa, askartelua ja retkipäivä Nauvoon. Aktiviteeteista saat olla mukana päättämässä! Tänä vuonna on myös mahdollista jäädä yöksi nuorisotila PUNT:iin torstai-perjantai välisenä yönä niille jotka haluavat (ei ole pakko). Tämä tarkoittaa sitä, että te jotka haluatte kotiin yöksi pääsette kotiin torstaina klo 15 ja palaatte leiriin perjantaina klo 9-12. Yökyläily tapahtuu PUNT:in nuorisotilassa ja teillä pitää olla omat lakanat, peitto ja tyyny mukana. Te jotka olette yötä PUNT:issa saatte aamupalaa ja lounasta perjantaina, muut saavat lounasta perjantaina. Ilmoittautumisessa pääsette valitsemaan, haluatteko olla yötä vai ette.

Leiri järjestetään viikolla 23 (5-9.6). Leirin hinta tulee olemaan 60 euroa per henkilö. Osallistumismaksu kattaa päivittäisen lounaan, välipalan, perjantain aamupalan sekä osallistumisen eri aktiviteetteihin viikon aikana.

Ilmoittautuminen avataan keskiviikkona 12.4 kello 18 ja on avoinna sunnuntai 30.4 kello 23:59 asti. Leirille mahtuu korkeintaan 10 henkilöä. Minimi määrä osallistujia on viisi, jotta voimme järjestää leirin. Tulemme olemaan yhteydessä niihin, jotka ovat ilmoittautuneet, viikolla 19 . Silloin tiedämme, olemmeko vastaanottaneet tarpeeksi ilmoittautuneita. Jos leiri johon haluat ilmoittautua on täynnä, voit ilmoittautua jonotuslistalle sähköpostiin nuoriso@parainen.fi. Ilmoita osallistujan nimi ja huoltajan yhteystiedot (nimi, puhelinnumero ja sähköposti). Jos paikka vapautuu olemme heti yhteydessä.

Leiripaikan voi perua viimeistään kaksi viikkoa ennen leirin alkua. Silloin meillä on aikaa olla yhteydessä esimerkiksi niihin henkilöihin, jotka ovat jonotuslistalla ja tarjota leiripaikka heille.

Jos teillä on kysyttävää tässä vaiheessa, voitte lähettää sähköpostia tai soittaa meille:

jessica.sjoholm@pargas.fi / 0404886074

miia.nissinaho@pargas.fi / 0404885866

Ystävällisin terveisin,

Jessica Sjöholm ja Miia Nissinaho

ILMOITTAUTUMISLINKKI

Mikäli leiri mihin yrität ilmoittautua on täynnä, voitte ilmoittautua jonotuslistalle, lähettämällä sähköpostin osoitteeseen: nuoriso@parainen.fi
Kirjoita sähköpostiin osallistujan nimi ja huoltajan nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Otamme teihin yhteyttä, mikäli paikkoja leirille vapautuu.